Het Verlengen Van Uw Lichaam

Het lichaam heeft wel eens vergeleken met een tempel moet u de zorg voor uw eigen lichaam met dezelfde eerbied en toewijding die gelovigen doen als ze de zorg voor hun tempels en kerken.

Deze toewijding aan jezelf kan vreemd voelen en egoïstisch, maar het is net het tegenovergestelde: alleen als je gezond bent en fit is, kan uw lichaam en geest een functie op hun best. Wanneer uw lichaam is genezen, je zal sterker zijn voor iedereen in uw leven.

Je moet nadenken over wat je innemen wanneer je last hebt van stress: we vaak dat de behandeling van ons lichaam slecht op zo ‘ n moment. Uw huidige dieet kan worden afschuwelijk, bestaande uit “comfort” voedsel dat daadwerkelijk kan leiden tot veel ongemakken aan uw spijsvertering en uw emoties en stemmingen. Door het eten van te kalmeren jezelf, je bent eigenlijk legt meer de nadruk op je lichaam en geest.

gezonde voedingMeer aandacht te besteden aan uw dieet zal vruchten afwerpen meteen: magere eiwitten, groene greens, hele granen, vis met omega-3 vetzuren*dat “feed” in de hersenen – al deze zullen vrijwel direct voelt u zich meer levend en meer in controle over je emoties en je leven in het algemeen.

Koolhydraten en overmatige zuivel inname zal de belasting van uw systeem en u voelt zich traag-overwegen het verlagen van uw consumptie van witte suiker en witte bloem onmiddellijk. Teveel natrium in verwerkt voedsel zoals chips, fastfood, en zelfs soep in blik zal uw bloeddruk verhogen, waardoor het moeilijker wordt om problemen op te lossen als ze zich voordoen, zonder steeds gestresst en overweldigd. Alles wat je in je lichaam zal reageren op je op een bepaalde manier – te onthouden wanneer u met de bereiding van de maaltijden is de eerste stap om met een goed gevoel aan de binnenkant.

1. Consumeren dieet dat bestaat uit 50 procent van rauw voedsel.

2. Beperk de inname van bewerkt voedsel en al het voedsel dat het maken van stress op het systeem,

3. Elimineer zuivelproducten uit uw voeding voor vier weken. Vervolgens langzaam te integreren in het observeren van de terugkeer van symptomen aan uw “nerveus” staat.

4. Beperk uw inname van cafeïne. Nervositeit en verstoord de natuurlijke slaappatroon kan worden toegeschreven aan cafeïne consumptie.

5. Het elimineren van alcohol, tabak en stemming-drugs. Hoewel deze stoffen kunnen bieden tijdelijke verlichting van stress, ze doen niets om echt de kern van het probleem en kan schadelijk zijn voor uw gezondheid.

6. Geef de organen een kans om te recupereren, te experimenteren met een regelmatige vasten programma. Zorg ervoor dat met uw arts te raadplegen en de goedkeuring krijgen vóór de start van het vasten of oefening programma. Uw arts kan u adviseren wat zou werken voor je lichaam het type.

Geef een reactie