Het Geheim van de World ‘ s Fastest Six Pack Abs

zes pack absBadpak weer snel dichterbij. Is het mogelijk om een geripte, set van zes pack abs snel? Ja, wanneer u volg deze eenvoudige stappen.

Let op, ik zei eenvoudig. Simpel is niet hetzelfde als gemakkelijk. Als je een grote “bierbuik” verwacht niet dat het een set van kabbelende abs in een maand. Vergeet niet, Rome werd niet gebouwd in een dag.

Toch is de snelheid waarmee je kunt bouwen, een beitel, een keiharde sixpack is direct evenredig aan de hoeveelheid offer u bereid bent te maken. Een groter offer gelijk aan meer snelheid. Mindere offer gelijk aan minder snelheid. De formule is eigenlijk heel simpel. Eenvoudig, maar niet altijd gemakkelijk voor ons om te accepteren.

Door opoffering, ik bedoel geven tot de normale menselijke genoegens voor de volgende maand. Het betekent wijdt uzelf aan de single-minded doel van het maken van de rock hard, gebeiteld buik. Dit is de bodybuilder mentaliteit. Het is niet de mentaliteit van de gemiddelde, normale mens.

De gemiddelde persoon niet wil om alles op te offeren en wijden zich aan de single-minded doel van het beeldhouwen het perfecte lichaam. De gemiddelde persoon is volmaakt gelukkig als hij of zij ziet langzame, maar gestage vooruitgang in de richting van een doel. Het is aan u om te bepalen van het niveau van het offer u bereid bent te nemen om uw doel te bereiken van de snelste zes pack abs mogelijk.

Houd er ook rekening mee dat voor het branden van een pond vet je moet besteden, of verbranden, 3500 calorieën. Dat soort vetverbranding komt niet snel of gemakkelijk. Zeker, je zou verhongeren jezelf en oefening acht uur per dag voor de volgende maand, maar ik denk niet dat de meeste mensen bereid zijn dat te doen.

De beste cursus van actie te maken langzame, maar gestage vooruitgang in de richting van je doel. Maar het zien dat de vooruitgang stimuleert je en doet je beseffen dat je doel haalbaar is.

Daarom, volg deze stappen voor het verkrijgen van die zes pack abs u altijd wilde zijn:

1) Oefening smart. Vergeet niet dat aerobe training is de basis van alle gewicht-verlies programma ‘ s. Dat is omdat aerobics snelheid van je stofwisseling, waardoor het bakken van uw vet te verbranden mechanisme. Door aerobics bedoel ik niet op en neer springen in een klasse het dragen van neon maillots. “Aerobics” kan elke vorm van lichaamsbeweging die je voorkeur heeft, zoals wandelen, hardlopen, of met je favoriete stuk van de oefening apparatuur. Het belangrijkste is om er even uit en doe het.

Maar vergeet niet, als je echt wilt dat de snelste zes pack abs mogelijk is, dient u combineren aerobics en krachttraining.

Vanaf ongeveer de leeftijd van 20 jaar, onze spieren en organen beginnen te krimpen. Dit komt als een verrassing voor veel mensen die van mening zijn 20 worden de bloei van zijn leven. Echter, door van 20, het verouderingsproces is al begonnen met optreden. Dit is de reden waarom mensen beginnen om op gewicht naarmate ze ouder worden. Op hetzelfde moment, de stofwisseling vertraagt.

Dit is waarom krachttraining is essentieel als je wilt om de snelste zes pack abs mogelijk. Krachttraining bouwt spieren, welke meer metabolisch actief zijn dan vet. Spier heeft de neiging om calorieën te verbranden, zelfs als we stilzitten. Hoe meer spieren je hebt, hoe hoger je metabolisme. Als je opgedaan slechts 3-5 pond van spier, je kon branden tientallen extra calorieën per dag slechts door zich met uw normale activiteiten.

zes pack abs22) Eet goed. Het snijden van calorieën is belangrijk, maar het verminderen van het vet in uw voeding ook belangrijk. In feite, hebben de onderzoekers van Cornell University ontdekten dat het snijden van vet kan je helpen gewicht te verliezen, zelfs zonder het tellen van calorieën.

Een groep proefpersonen waren beperkt tot 2000 calorieën per dag, maar niet zorgen te maken over het hoge vetgehalte van hun voeding was. De andere proefpersonen in de controle groep, moesten letten op hun vet, maar eigenlijk kon zoveel eten als ze wilden. Verrassend, na 11 weken, de vetarme groep had verloren, twee keer zo veel gewicht als een high-fat groep. Voor het beperken van uw vet, je moet krijgen in de gewoonte van het lezen van etiketten.

3) Drink veel water. Vaak, wat we fout voor honger is eigenlijk gewoon dorst. Het drinken van water gedurende de dag kunt uw maag vol is en het verminderen van uw verlangen. Natuurlijk, een grotere inname van water kan leiden tot meer badkamer reizen, maar als je wilt drinken van het water regelmatig, vooral als u het gevoel honger, kunt u verminderen uw drang om te knabbelen. http://gymkoning.info

Vergeet niet, als u wilt krijgen de snelste zes pack abs mogelijk, je moet bereid zijn offers te brengen. Het leven is een serie van trade-offs, maar met een beetje discipline, kan je die set van zes pack abs u dat wenst.

Geef een reactie